Despre mine

Despre mine

Sunt Camelia Burduja

mama, fotograf de familie si nou nascuti de mai bine de 10 ani, mentor si indrumator in nisa fotografilor de familie si nou nascut.

Pentru mine familia e EMOTIE si asa vreau s-o redau in fotografiile mele.

Daca ai ajuns aici, inseamna ca avem cel putin un lucru in comun si anume amintirile. Pasiunea mea vine din copilarie, cand tata a decis sa imortalizeze toate momentele evolutiei mele cu un aparat rusesc. Tot el mi-a spus ca atunci cand m-am nascut eram atat de mica, incat capul meu incapea in palma lui. Si gata! Am vizualizat! Imaginea mea perfecta! Imaginea mea de suflet! Imaginea care va fi in mintea mea mereu, dar niciodata pe hartie, niciodata in format digital, niciodata pe film.

Maternitatea, nou nascutul, primii pasi, fiecare an ce trece sunt momente unice pe care doar atunci le traiesti la o anumita intensitate. Fotografia nu face nimic altceva decat sa-ti aduca aminte de un sentiment unic, mult dupa ce el a trecut. Abia astept sa fiu alaturi de voi si sa surprindem impreuna momente unice, traite la o intensitate inegalabila.

Sunt mentor, indrumator si fondator al comunitatii de fotografi de familie din Romania. Am sustinut workshopuri, mentorate, discursuri la conferinte in domeniul fotografiei de familie. Am participat la numeroase emisiuni tv, avand ca subiect de discutie fotografia de nou nascut si familie. Totodata, munca si pasiunea mea au fost rasplatite in premii nationale si internationale.

Programare

Te astept

in studioul meu pentru fotografie de maternitate, nou nascut, bebelusi si familie.