Mentor pentru Fotografi

Mentor

Pentru Fotografi

Mereu am crezut ca cel mai bine inveti si te dezvolti atunci cand ai un mentor, care sa-ti analizeze portofoliu, sa-ti urmareasca activitatea si sa-ti ghideze pasii spre succes. Dupa experienta workshopurilor cu mai multi participanti, mi-am dat seama ca nivelul de cunostinte al fiecaruia este diferit si fiecare dintre noi asimileaza informatia si evolueaza diferit. Asa ca am ales sa raspund pozitiv mentoringului 1:1 si sa ma axez pe educarea individuala a celor care vor sa exceleze in fotografia de nou nascut.

Cunoasterea aparaturii cu care lucrezi si a luminii pe care o folosesti te ajuta enorm, dar sunt multe trucuri foarte importante pentru a obtine rezultatele dorite. La sesiunea de mentoring vei avea ocazia sa vezi cum se lucreza cu un model real, dar si sa exersezi cu o papusa manechin, special realizata pentru acest tip de fotografie.

Prima parte

Te voi invata cum sa pregatesti atat studioul, cat si parintii si bebelusul pentru sedinta foto. Vom vorbi despre tehnici de iluminare in fotografia de nou nascut si portret de familie, despre lumina naturala vs lumina de studio. La partea practica iti voi arata workflow-ul unei sedinte foto realizate de mine, pozitionari pe beanbag, dar si in propsuri special create pentru bebelusi.

A doua parte

In a doua parte a mentoringului vei primi toate sfaturile necesare pentru postprocesare atat in Lightroom, cat si in Photoshop. Corectam culoarea pielii, dar si imperfectiunile specifice pielii bebelusilor. Iti voi arata cum sa-ti gasesti un stil propriu in editare, in functie de preferintele tale si cum sa finisezi imanginile, pentru a arata ca din reviste. Daca vorbim de print, vei afla si cum sa pregatesti fotografiile pentru a deveni produse foto apreciate de familiile care iti vor trece pragul studioului.

A treia parte

In a treia parte a mentoringului vom face o analiza de portofoliu si marketing, astfel incat sa gasim cele mai bune metode pentru promovarea imaginilor tale. Toate fotografiile realizate in timpul mentoringului vor putea fi folosite in portofoliul tau. Vei intra in comunitatea New Beginnings by Camelia Burduja, de unde vei putea obtine informatii si vei intalni alti fotografi cu care impartasim aceeasi pasiune.

Intalnirile cu fotografii au fost in medie de 8 ore (1 ora intro, 2-3 ore sedinta foto, pauza de masa, 3 ore post procesare), in plus am tinut legatura cu toti si i-am ghidat de fiecare data cand au avut nevoie.

Te poti inscrie oricand, pe email la cameliaburduja@yahoo.com

Pretul pentru o sesiune de mentoring 1:1 este de 2.400 lei.

Vino impreuna cu un fotograf care sa fie la acelasi nivel ca tine si vom face o sesiune de mentoring 1:2, unde pretul va fi 2.200 lei.

Participarea a 3 fotografi cu acelasi nivel de cunostite este posibila. Pretul fiind de 2.000 lei.

MENTORING ONLINE

Pentru ca nu toata lumea poate ajunge la o intalnire fata in fata, va ofer si mentoring online, unde puteti vedea cum editez un set de 5 fotografii de la o sedinta foto de newborn. Voi lucra atat pe corectarea imperfectiunilor pielii bebelusului, cat si finisaje care imi definesc stilul. Raspund intrebarilor voastre legate de postprocesare, promovare, produse foto recomandate pentru portofoliul unui fotograf de familie.

Durata este de doua ore, iar pretul este de 700 lei.

Solicita mai multe informatii

Numele
Field is required!
Field is required!
Prenumele
Field is required!
Field is required!
E-mail
Field is required!
Field is required!
Telefon
Field is required!
Field is required!
  • - alege tipul de mentoring -
  • Sesiune de mentoring 1:1
  • Mentoring online
- alege tipul de mentoring -
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!